Sobna vrata

U našim izložbenim i prodajnim salonima u Beogradu i na Zlatiboru očekuje Vas veliki izbor domaćih i uvoznih vrata po najpovoljnijim cenama.
Sobna vrata domaće proizvodnje koje imamo u ponudi odlikuje visok kvalitet drveta. Drvo kao materijal koji koristimo u proizvodnji je  neškodljiv za vaše zdravlje. Pored povoljnih karakteristika ovog materijala, drvo u Vaš dom unosi toplinu i eleganciju.

Sobna vrata – kvalitet i povoljne cene

Unutrašnja vrata koja proizvodimo i prodajemo mogu zadovoljiti sve Vaše potrebe. Postoji mogućnost proizvodnje vrata različitih dimenzija, boja i materijala. U našoj firmi proizvode se različiti modeli sobnih vrata: jednokrilna, dvokrilnia, u kombinacijji sa staklom… Osim što osiguravaju privatnost, unutrašnja vrata utiču na celokupan izgled Vašeg doma. Ukoliko se odlučite za kupovinu većeg broja vrata, naša firma odobrava popust za gotovinsko plaćanje. Često u ponudi imamo veliki izbor sobnih vrata na akciji. Posetite naše salone i uverite se u kvalitet i povoljne cene iza kojih stojimo.

 

Upoznali ste se sa našom ponudom sobnih vrata? Ponudu sigurnosnih vrata možete videti na sledećoj strani. Ukoliko imate dodatnih pitanja, potrebni su Vam saveti vezani za odabir vrata, posetite nas u našim salonima u Beogradu i na Zlatiboru. Naša stručna lica u prodajnim salonima, pomoći će Vam da odaberete vrata koja odgovaraju Vašim potrebama. Na izbor vrata utiče dosta činilaca, s toga Vam na uslugu stavljamo našu stručnu pomoć. Zavisno od prirode Vašeg enterijere, boja unutrašnjih zidova, osvetljenja i drugih estetskih faktora, izbor može biti veoma složen. Tu su i činioci koji se tiču funkcionalnosti vrata koja su Vam potrebna. U nastavku Vam dajemo nekoliko početnih saveta, koji Vam mogu biti od pomoći pri izboru unutrašnjih vrata.

Prirodni materijal i furniri koriste se od početka razvoja drvene industrije. Osim što je izuzetno praktičan zbog svoje izdržljivosti, ovaj materijal ima izgleda prirodne teksture koji se lako uklapa u enterijere. Sa različitim vrstama drveta i nakonzavršne obrade, furnir nudi jedinstvene teksture i boje. Sa lakoćom ćete odabrati unutrašnja vrata koja će se neprimetno uklopiti u svaki dom. Vrata se mogu bajcovati u bilo koju drugu boju po ton karti.

Saveti za kupovinu unutrašnjih vrata

Ponuda sobnih vrata nikada nije bila bogatija nego danas. Ovaj skromni, a veoma važni deo enterijera, prošao je dugačak put od tipskih vrata do nekih modela koji su sami po sebi umetnička dela. Kada su u pitanju dizajn i stilovi, kao i za mnoge druge proizvode i za unutrašnja vrata nam trendovi stižu iz zapadnoevropskih zemalja.

Unutrašnja vrata sa staklom pružaju prirodno osvetljenje koje može da transformiše sobu, zbog čega staklo i dalje predstavlja ključni trend. Savršena su za male prostorije, odnosno područja u kući koja inače nemaju dovoljno svetlosti, kao što su hodnici. Veće zastakljene površine stvaraju osećaj većeg prostora. Za više privatnosti, razmislite o unutrašnjim vratima sa peskiranim staklom koja su idealna za kupatila i spavaće sobe.

Vrata birajte pre svega prema funkcionalnosti, načinu i svrsi korištenja, a zatim prema enterijeru i prema raspoloživim finansijskim sredstvima. Unutrašnja vrata su deo pokretne strukture koja služi za zatvaranje nekog ulaza ili prolaza. Otvaranje vrata omogućava ventilaciju i osvjetljenje, a zatvaranje sigurnost, toplotnu izolaciju i zaštitu od bukeSve informacije koje su Vam neophodne o funkcionalnosti vrata možete saznati od naših zaposlenih. Njihova dugovečnost je svakako nezamenljiv faktor. Koliko su vrata bitna u svakom domaćinstvu svedoči i to da su ih drevne kineske, persijske i indijske civilizacije koristile u palatama.

Uobičajena greška pri kupovini unutrašnjih vrata je pokušaj da se uklope sa prozorima. Prozori su pokriveni zavesama i zbog toga samo delimično utiču na enterijer prostora. Za razliku od prozora unutrašnja vrata su dostupna u mnogim varijantama završne obrade i izrade. Unutrašnja vrata su delovi nameštaja i dizajna koji se ističu od ostatka kuće, tako da bi trebalo da pokušate da ih uklopite sa nameštajem, zidovima, podom i drugim nameštajem u prostoriji.

Trendovi u dizajniranju unutrašnjih vrata

Svet vrata postao je nalik svetu mode. Postoje trendovi koji se smenjuju. Prestižni dizajneri se oprobavaju u dizajniranju najrazličitijih formi i izgleda sobnih i sigurnosnih vrata. Odabrati najlepša unutrašnja i sigurnosna vrata znači odabrati svetlije tonove ukoliko je Vaš dom po površini mali. Takođe ukoliko imate malo prirodnog svetla. Osim što će Vašem domu dati eleganciju, površine u tim tonovima uvek su u modi. Ipak, vrata treba da “opisuju” Vaš temperament i stil. U skladu sa tim se možete čak i igrati bojama i dezenima. Predočite nam svoje ideje i stručno osoblje Zlatibor vrata će se potruditi da ih pretvori u realnost. Bela unutrašnja vrata su svakako i dalje u trendu. Ovo je trend koji traje već duže vreme. Treba napomenuti da se klasičan dezen drveta vraća u modu.

Dizajneri enterijera ponovo u igru vraćaju dezen drveta, najviše orah. Stotinama godina unutrašnja i ulazna vrata bila su rađena isključivo od drveta. Kada je drvo ustupilo mesto i ostalim materijalima, različitim tipovima folija, omogućeno je predstavljanje dezena drveta. U poslednjih desetak godina ovaj dezen je malo bio potisnut. Sudeći po najnovijim trendovima, to više neće biti slučaj. Tamna nijansa oraha je idealna i za pravljenje kontrasta u prostorijama čiji su zidovi beli. Pored oraha, boja i tekstura hrasta je takođe ponovo sve zastupljenija u dizajnu modernih enterijera.

Naša ponuda

Vaš dom je mesto gde svakodnevno provodite  vreme. Tu započinjete dan i završavate ga. Dovoljno je razloga da boravak u Vašem domu bude prijatan i ugodan. Estetika i funkcionalnost Vašeg doma, neizostavno utiču na kvalitet Vašeg života. Nema sumnje da izbor i unutrašnjih i ulaznih vrata menja funkcionalnost i estetski dojam Vašeg prostora. U našoj ponudi možete naći sve vrste unutrašnjih vrata, kao što su: jednokrilna vrata, dvokrilna vrata sa ili bez stakla, unutrašnja vrata sa nadsvetlom kao i klizna vrata, sa odličnim cenama i garantovanim kvalitetom. Različiti tehnički zahtevi, sa kojima smo se susreli sarađivajući sa velikim brojem investitora, izvođača i stručnih lica, daju nam iskustvo koje koristimo prilikom odabira materijala i tehnologije za izradu vrata. Nudimo i mogućnost vertikalnog i horizontalnog furniranja, kao i veliki izbor CPL i PVC folija aplikacionih i umetnih lajsni.

U nastavku se nalaze kontakt podaci naših salona.

Prodajni saloni – kontakt

Beograd

Salon br. 1

Adresa: Surčinska 94, Ledine, Bežanija, 11000 Beograd, Srbija
Email: office@zlatiborvrata.rs
Telefoni: +381 60 7005601; +381 11 4280657

Salon br. 2

Adresa: Jurija Gargarina 231/145, TC Enjub, 11000 Novi Beograd, Srbija
Email: office@zlatiborvrata.rs
Telefoni: +381 60 7005601; +381 11 4280657

Zlatibor

Adresa: Vranjevina 253, 31315 Zlatibor, Srbija
Email: office@zlatiborvrata.rs
Telefon: +381 60 7005601